EKSERI na poklon

Published on 05/24,2010

Koliko vam je važna cena poklona koji dobijate? Kad kažem cena mislim na novčanu vrednost poklona. Da li ste nekada pomislili kako je neki poklon koji ste dobili isuviše skup ili je jeftiniji nego što zaslužujete? Ili da li ste ga opšte "zaslužili" ili niste? Koliko je važan taj novčani faktor kada dobijate ili dajete? Ili je važniji onaj nenovčani faktor?

Dobila sam ove slike pre par dana putem onih cirkularnih mejlova. Nisam mogla da se ne zapitam koliko neko može imati volje da odvoji svoje dragoceno vreme i koliko poseduje kreativnosti i veštine da napravi nešto ovako. Da se razumemo: ovo je umetničko delo! Ali zamislite da je neko uložio bar milioniti deo energije, volje, mašte i vremena koje je uložio umetnik radeći svoje delo i potrudio se da napravi nešto za vas. Zamislite da vam neko pokloni sopstvenim rukama napravljen, kreativan poklon umesto da izabere poklon koji košta veoma mnogo para, nekoliko minuta plaćanja i pakovanja u ukrasni papir. Pa makar to bila ogromna drvena ploča, mali milion eksera i bezgranična mašta.

Verujem da je novčana vrednost ovog dela veoma velika - ipak je ovde previše eksera! :)

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Slika 5 Slika 6

 

Slika 7

Ko želi eksere na poklon? ;)


Comments

 1. 05/25,2010 | 10:28

  WOW.
  Ovo je zaista fantasticno.
  I ja bih koj eksercic ;D

 2. 05/25,2010 | 16:43

  a juuu ovo deluje fascinantno!!!!
  mada, stose tice hand made stvari- tu sam vrlo striktna..hm.,.. ne bih se ja bas obradovala svacemu... ako osoba ne zna moj ukus, bolje da mi ne poklanja tako nesto...
  najvise se radujem cvecu u saxijama :D

 3. 05/25,2010 | 23:09

  Ashtraygirl,
  Skroz kul, zar ne? ;)

  Nastasja,
  U narednom postu stiže divno cveće u saksiji za tebe :)

 4. ja
  12/14,2013 | 15:32

  Extra

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me