Knjige su sjajni pokloni (i lako ih je upakovati)

Published on 10/28,2012

"Dobri prijatelji, dobre knjige i čista savest – to je idelan život." Mark Tven

Postoji knjiga za svaku osobu posebnu u vašem životu. Romatika, naučna fantastika, istorija, misterija, komedija, vodič za kuvanje ili uzgajanje štiglica, carstvo bajki i bojanki.

Knjige su pristupačne za poklanjanje, ali ono što ih čini pravim poklonima jeste da se uz njih poklanjaju sati odmora, razonode, uživanja...

Knjige pružaju nadu u nevolji, otkrivaju nove svetove, dopuštaju da pobegemo od stvarnosti. Ne gube vremenom svoju vrednost, nisu ni kvarljive ako ih držite dalje od vatre i vode. A lako ih je upakovati. Sa knjigom nećete crveneti jer ste kupili pogrešnu veličinu, ali trudite se da izaberete pravi naslov.

Ne, neću "drviti" u koje doba godine treba kupovati knjige, za koje prilike su pogodne, kojim osobama ih treba poklanjati. Jer ukoliko volite knjige sve ovo znate jako dobro.

Verovatno ste se već obskrbili za tople, jesenje večernje sate u poeziji ili prozi. Verovatno ste i drugima pripremili po koje iznenađenje. Ako još niste, razmislite o tome da još danas posetite sajam knjiga – tamo je pravi "rudnik poklona".

Uživajte u šarenilu naslova, prepustite se magiji traženja, strastveno birajte i od srca poklanjajte.


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me